Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Timo Glock sikker på sæde

Formel 1 
12/11/10 

Timo Glock kan være sikker på sit sæde hos Marussia Virgin Racing som Virgin Racing teamet kommer til at hedde i næste sæson.
Det blev officielt meddelt torsdag at aktiemajoriteten i teamet er overgået til Marussia Motors. Et af de store spørgsmål har efterfølgende været:
"Hvad med kørerne?"
 

Teamchef John Booth kan berolige vel især de tyske fans med at Timo Glock forsætter hos teamet. Men der er til gengæld ikke truffet nogen afgørelse i forhold til den anden af teamets biler.

John Booth oplyser at man for så vidt heller ikke har travlt med at annoncere nogen kører endnu. Han bekræfter dog at man ser nærmere på et antal kørere. Flere er kørere er tilsyneladende i betragtning til det ledige sæde. Allerede nu nævnes kørere som Jerome d'Ambrosio, Giedo van der Garde og Lucas di Grassi der kører for teamet i år.

Det er også nærliggende at drage Vitaly Petrov, nu hos Renault F1 ind i billedet, men her udmeldingen klar. I første omgang er der ikke plads til en russisk kører, men det vil det blive. Nikolai Fomenko som udtaler sig om de russiske køreres muligheder, siger dog at Vitaly Petrov nok behøver en sæson mere og helst hos et af de bedre teams, inden han kommer i betragtning. Nikolai Fomenko pointerer dog at Vitaly Petrov helt sikkert er på listen over kommende kørere.

Nikolai Fomenko nævner også Mikhail Aleshin som i år vandt World Series of Renault, som en absolut mulighed. Til hans muligheder siger Fomenko at Aleshin også skal have noget Formel 1 erfaring for han kan komme på tale. Det giver de første indikationer af en anden målsætning for kørerne, idet en rimelig erfaren kører vil blive vægtet tungere.

Dons

Læs mere om:
  • Timo Glock
  • Virgin Racing
  •