Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Taniguchi tager et løb mere end beregnet

WTCC 
14/11/10 

World Touring Car Championship feltet vokser her op til årets sidste løb - Macaus Grand Prix - løbet hvor alle gerne vil slutte sæsonen af med et pænt resultat, og hvor kørere på vej op gerne vil markere sig i håbet om en bedre kontrakt til den kommende sæson.
Sidste skud på stammen er den japanske kører Yukinori Taniguchi der skal køre for Bamboo Engineering i en Chevrolet Lacetti.
 

Yukinori Taniguchi er ikke ukendt med Chevrolet Lacetti raceren, idet han allerede har kørt de tre World Touring Car Championship løb på Oschersleben, Valencia og Okayama som han havde kontrakt med Bamboo Engineering til.


(Foto: FIA WTCC)

På trods af at Yukinori Taniguchi kun har deltaget tre løbsweekender, lig med seks løb, i World Touring Car Championship serien i år, lykkedes det for ham at køre en sejr hjem i privat cuppen - Independents' Trophy - i løbet på Okayama.
Det er dette flotte resultat der nu har givet ham 'blod på tanden', så han også har sikret sig en racer til Macaus Grand Prix.

I Macaus Grand Prix bliver Yukinori Taniguchi teamkollega med Darryl O'Young der med et godt resultat kan sikre sig Independents' Trophy mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Darryl O'Young
  • Yukinori Taniguchi
  • bamboo engineering
  • Macau
  • 21/11/10 - Macau - WTCC
  •