Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Campaniço stiller op i Macaus Grand Prix

WTCC 
13/11/10 

Den 30 årige portugisiske standartsvogns kører César Campaniço har meddelt at han stiller på i World Touring Car Championship seriens sidste løb i år der køres i forbindelse med Macaus Grand Prix den 19. til 21. november.
César Campaniço stiller op for Team Novadriver Total, det samme team som han kørte for i årets første afdeling af FIA European Touring Car Cup der blev afviklet i Braga.
 

César Campaniço viste i FIA European Touring Car Cup løbene i Braga at han har god speed i teamets BMW 320si racer, hvor han vandt det andet løb foran Honda køreren James Thopson.


(Foto: FIA WTCC)

Men det er ingen tilfældighed at César Campaniço klarede sig god på Braga, han regnes for en af Portugals dygtigste standartvogns kørere, og hans erfaring stor.
César Campaniço startede som så mange andre succesfulde kørere i go kart, herefter skiftede han til formel racere, hvor han startede med German Formula ADAC og endte helt oppe i A1 Grand Prix klassen.
Efter at være skiftet over til standartvogne vandt han Portuguese Touring Car Championship i både 2007 og 2008 - begge gange i BMW racere.

Når César Campaniço kører ud på den krævende gadebane i Macau, bliver det ikke første gang han er på den bane, i 2002 og 2003 deltog han i Formel 3 løbene i forbindelse med Macaus Grand Prix, og her sluttede han på 10. og 9. pladserne.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • César Campaniço
  • Team Novadriver Total
  • Macau
  • 21/11/10 - Macau - WTCC
  •