Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hispania Racing Team får hjælp

Formel 1 
12/11/10 

Hispania Racing Teamet har i denne sæson været i pressens søgelys af mange årsager. Dårlig økonomi, ejerskifte, uenighed med teamets chassis leverandør, diverse rygter om overtagelse af Toyotas faciliteter blandt meget.
Men det ser ud til at nu skal den dårligt sejlende skude rettes op. Et samarbejde med forretningsmanden Juan Villalonga skal rette op på tingene.
 

Juan Villalonga er måske ikke kendt særlig meget på vores breddegrader, men han har et stort og positivt ry i Spanien. Blandt andet stod han i spidsen for Telefonica teleselskabet i slut 1990'erne, og bragte firmaet fra at være et mere eller mindre ordinært teleselskab frem til at være et af verdens allerstørste teleselskaber. Desuden har han været bestyrelsesformand for adskillige fremtrædende firmaer og fonde.

I dag driver han et firma som har specialiseret sig i rådgivning indenfor en langt række områder - alle med det formål at fremme drift og økonomi hos firmaets kunder. Og det er i den egenskab at han er trådt ind i et meget nært med Hispania teamet. Formålet er at genoprette styringen i teamet og i det hele taget styrke teamet på alle områder.

Juan Villalonga har stor interesse i motorsport og har blandt andet via Telefonica bragt store beløb ind i motorsporten. Det er ikke kun Formel 1 der har nydt gavn af især Telefonicas sponsorater. Også et par teams i MotoGP og rally har haft Telefonica som sponsor. Også andre af de firmaer som Juan Villalonga har været involveret i, har været sponsorer indenfor motorsport.

Dons

Læs mere om:
  • Hispania Racing
  •