Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Christian Klien i Abu Dhabi, men skal han køre?

Formel 1 
11/11/10 

Christian Klien fik endnu en chance hos Hispania Racing Team i det Brasilianske Grand Prix. Det blev dog en yderst vanskelig weekend for Christian Klien.
Han tager dog med til Abu Dhabi, for muligheden for at han skal køre er til stede, men ingen har lovet ham noget.
I Brasilien var han hurtigere end teamkollegaen Bruno Senna, men havde problemer med bilen.
 

Meget heldig var Christian Klien med Hispania teamet til det Brasilianske Grand Prix. Uden nogen officiel meddelelse, blev Christian Klien sat til at køre i stedet for Karun Chandhok. Christian Klien kvalificerede sig bedre end teamkollega Bruno Senna, men havde problemer med bilen på vej til startopstillingen.

Problemerne forsatte undervejs i løbet, og det sluttede med en placering 6 omgange efter vinderen, Sebastian Vettel. Han fik dog stor ros af Colin Kolles, der efter løbet fremhævede Christian Kliens store indsats.

Men nu sidder Christian Klien så i Abu Dhabi og ved ikke om han skal køre. Det er helt klart fint at han møder op, og så kan han håbe det bedste.

Christian Klien ser også på næste sæson. Her er Hispania igen på tale. Teamet har fået økonomisk opbakning fra en ny investor, har lavet aftale med Williams om brug af deres gearkasser. Og så er der det endnu ubekræftede rygte om at Hispania har overtaget Toyotas 2010 racer. I Christian Kliens øjne vil Hispania være et mere attraktivt team at køre for og hos i 2011. Der tales med teamet om et sæde, men forhandlingerne er langt fra afsluttet.

Dons

Læs mere om:
  • Christian Klien
  • Hispania Racing
  •