Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Sølv til Svanholt og Henriksen i DM Rally

DM Rally 
12/11/10 

Tekniske problemer i et par af sæsonens indledende runder afskar Tim Svanholt og Per Henriksen, Øm, fra at genvinde deres Danmarksmesterskab i rally.
Men i den sjællandske finalerunde kørte det perfekt for Roskilde-holdet, som med en klassesejr sikrede sig andenpladsen og DM-sølvet i den samlede stilling.
 

– Bilen var i topform, og vi fik fra starten en god rytme, så vi kunne afslutte turneringen med både en klassesejr og en femteplads i generalklassementet, hvilket sikrede os DM-sølvet, fastslog en glad og tilfreds Tim Svanholt efter finalerunden.

I deres mere end 10 år gamle forhjulstrukne VW Golf GTI Kit Car var de så godt kørende, at de var i stand til at køre fra et flertal af 14 spurtstærke 4-hjulstrukne biler på de stedvis meget fedtede hastighedsprøver.


Mange medlemmer af Svanholt Motorsports supporterklub fulgte Tim og Per i slutspurten til andenpladsen og DM-sølvet i finalerunden ved Slagelse.
(Foto: Svanholt Motorsport)

På en grusstrækning ved Antvorskov Kaserne var de tillige så stærkt kørende, at de mange af de tusindvis af tilskuere, som benyttede det gode vejr til at følge slutrunden, talte mere om den rappe blå 2-hjulstrækker fra Roskilde, end om noget andet.

Sæsonen er slut, og efter den sædvanlige klargøring efter et løb, bliver bilen nu sat til salg, mens Tim Svanholt går i gang med at forberede sig på sæsonen 2011.
– Flere muligheder kan komme på tale, så der er endnu ikke truffet nogen endelig beslutning, men jeg satser i alle tilfælde på at finde en bil, som kan bringe os helt til tops i næste års DM-rally, slutter Tim Svanholt.

Svanholt Motorsport


Læs mere om:
  • Per Henriksen
  • Tim Svanholt
  • Svanholt Motorsport
  • Slagelse
  • 06/11/10 - Slagelse - DM Rally
  •