Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Scirocco R-Cup

Dansk pige vinder sæde til 2011

Scirocco R-Cup 
06/11/10 

Scirocco R-CupMaiken Rasmussen imponerede alle da hun deltog i en evaluering af kvindelige kørere på Oschersleben i denne uge. Evalueringen var arrangeret af FIA og her fandt de frem til at den 20 årige dansker skal have en racer til rådighed i 2011.
 

Det var så også heldigt at danske Kris Nissen var involveret i udvælgelsen, der fandt sted blandt 11 kvindelige kørere. "Tillykke til Maiken. Jeg er sikker på at hun vil en fordel for Scirocco R-Cup'en," forklarer VW Motorsportschefen. VW gennemførte testen sammen med FIA hvor Michèle Mouton, der er præsident i 'Women & Motor Sport Commission' også så til. "Det var FIAs første udvælgelse af unge kvindelige kørere, og det var en meget positiv oplevelse. Tillykke til Maiken," siger Mouton.


Maiken Rasmussen
(Foto: Volkswagen Motorsport)

Det betyder at Maiken Rasmussen skal køre en hel sæson i den gasdrevne Scirocco R Cup klasse. "Jeg er helt vildt glad," siger hun. "Jeg forbedrede mig meget fra træning til træning - det tror jeg er vigtigt for at kunne tage sejren," siger Silkeborg-pigen. Hun har erfaring fra flere år i gokart, blandt andet med et dansk mesterskab i 2003 i Formel Junior.


Det er sådan en racer som Maiken Rasmussen skal køre i
(Foto: Natascha Theisen)

Benji

Læs mere om:
  • Maiken Rasmussen
  •