Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kvartetten fra Suzuki Motorsport bliver til trio

DM Rally 
06/11/10 

Oprindeligt havde Suzuki Motorsport anmeldt hele fire mandskaber til lørdagens Bygma Rally i Slagelse, der er den femte og sidste afdeling i kampen om årets Danmarksmesterskab i rally. Men denne kvartet er i ellevte time blevet til en trio.
 

Oprindeligt havde Suzuki Motorsport anmeldt hele fire mandskaber til lørdagens Bygma Rally i Slagelse, der er den femte og sidste afdeling i kampen om årets Danmarksmesterskab i rally. Men denne kvartet er i ellevte time blevet til en trio.

”Desværre lykkedes det os ikke i tide at fremskaffe de vitale dele, som vi skulle bruge til motoren i Kenneth Madsen og Carina Møllers Suzuki Swift Maxi, så de kommer desværre ikke til start,” fortæller Anders Lysen (Sorø), der er teamleder for Suzuki Motorsport.


(Foto: Suzuki Motorsport)

”Det er dobbelt ærgerligt, at Kenneth og Carina ikke får mulighed for at afslutte sæsonen sammen med den øvrige Danmarkselite. Dels har de vist rigtigt gode takter i deres første sæson med den potente Maxi-racer, dels er lørdagens løb det nærmeste, som Kenneth kommer et hjemmebanerally i denne sæson.”

Mens Kenneth Madsen/Carina V. Møller (Dianalund/ Helsingør) derfor kommer til at tilbringe lørdagen i den utålmodige rolle som tilskuere, så kommer Claus Steensen/Peter Petersen (Ringsted/Ringsted) til start. Der har ellers været usikkerhed om deres deltagelse, efter at Claus Steensen blev syet i hovedet efter at være blevet ramt af træpalle i et trafikuheld.

”Claus har fået et go fra lægerne, og han føler sig også selv klar, så sammen med Peter stiller de til start sammen med os to andre mandskaber fra Suzuki Motorsport,” siger Anders Lysen.

Suzuki Motorsports line-up ved Bygma Rally i Slagelse bliver derfor:

René Harms/Michele Danielsen (Nørre Alslev/Nykøbing Falster)
Claus Steensen/Peter Petersen (Ringsted/Ringsted)
Anders Lysen/Henrik Vestergaard (Sorø/Mørke)

Suzuki Motorsport
Teamleder Anders Lysen


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Henrik Vestergaard
  • Peter Petersen
  • Suzuki Motorsport
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: