Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Hammer Motorsport klar til DM finalen i Slagelse.

DM Rally 
05/11/10 

Hammer Motorsport er klar til at deltage i Bygma Rally 2010 i Slagelse, hvor DM finalen bliver afviklet lørdag d 6. november.
Rallyet har udgangspunkt på Trafikcenter Stop 39 hvor rallycentrum forefindes, og første bil kører af sted mod prøve 1 kl. 8.00.
Der venter det 66 bilers store felt, 144 km. Udfordrende og rigtig gode prøver.
 

Teamet bag Hammer Motorsport er igen meget opsatte på at lave et godt resultat, for at afsluttet en noget blandet sæson hvor teamet ærgerligt måttet udgå ved DM 3, med en defekt motor – som også gjorde at vi ikke kunne nå at blive klar til DM 4.

Bilen har nu fået endnu en ny motor, og troen på at kunne gøre en god figur, er derfor stor i teamet. Fejlen i den forrige motor var en defekt krumtap, som kun holdt 50 kilometer.

Hammer Motorsport glæder sig til at få besøg af en del af teamets sponsorer, der vil stikker hovedet forbi til DM finalen i Slagelse og som også skal med ud på prøverne for at følge Hammer Motorsports’ sorte Mitsubishi Evo IX .

Teamchef Peter Ackermann: ’Vi glæder os til at komme til Slagelse og deltage i finalen. For os er løbet kørt m.h.t. den samlede stilling i DM, men vi håber på at kunne slutte sæsonen med et fornuftigt resultat.
Vi er rimelige fortrøstningsfulde op til dette DM, da vi oplevede en klar fremgang i tiderne på asfaltprøverne ved sidste rally, inden vi måtte udgå. Med en frisk motor håber vi nu på at kunne fortsætte denne fremgang.
Vi er klar over, at der er flere der har mulighed for at komme på skamlen i den samlede stilling, og forventer derfor også at der vil blive kørt rigtig stærkt – allerede fra første meter.
Vi glæder os til at mødes med vores sponsorer, se noget godt motorløb – og få en god oplevelse med dem. Specielt til enDM - finale som vi er sikre på bliver yderst spændende.’

Hammer Motorsport er blevet tildelt start Nr. 15, og starter ud på prøve 1 ved Kelstrup kl. 08.36. Efter 12 prøver I og omkring Slagelse, kører første bil i mål kl. 18.00 hvorefter dette års Danmarksmester vil blive kåret.

Med venlig hilsen
Hammer Motorsport


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Hammer Motorsport
 • Slagelse
 • 06/11/10 - Slagelse - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS