Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Tim Svanholt og Per Henriksen kører efter sølv

DM Rally 
04/11/10 

For de danske rallymestre 2009, Tim Svanholt og Per Henriksen fra Øm ved Roskilde, har sæsonen 2010 budt på både op- og nedture.
En række tekniske problemer med deres VW Golf GTI Kit Car og benhård konkurrence afskar dem fra at genvinde mesterskabet. I den kommende weekends finalerunde ved Slagelse koncentrerer de sig derfor om at køre efter andenladsen og sølvmedaljerne.
 

Årets DM-vindere, ærkerivalerne Brian Madsen og Anja Posorski, er ganske vist på hjemmebane i Slagelse, men de stiller ikke til start i deres forhjulstrukne Peugeot 306 Maxi. De har valgt at starte i en lejet 4-hjulstrukket bil, og vil derfor ikke blande sig i klasseopgøret for 2-hjulstrukne biler.Tim Svanholt og Per Henriksen har haft flere gode løb i 2010, men har også måttet døje med tekniske problemer i bilen, så de kører nu efter det næstbedste: andenpladsen og DM-sølvet.
(Foto: Svanholt Motorsport)

I kampen om Yokohama-mesterskabet i sprintløb kandiderede Roskilde-holdet til en totalsejr, men måtte på grund af mangel på vigtige reservedele afstå fra at stille op i den forgangne weekens finalerunde på Fyn, så holdet må nøjes med den samlede sejr i den østdanske region.

– Desværre nåede vi ikke at få de nødvendige reservedele, som skulle optimere bilen til weekendens sprintfinale. Servostyringen gik i stykker i DM-turneringens semifinale, men desværre kunne vi ikke få bilen klar til slutopgøret på Fyn, så nu sigter vi på DM-finalen i stedet, siger Tim Svanholt.

Svanholt Motorsport


Læs mere om:
  • Per Henriksen
  • Tim Svanholt
  • Svanholt Motorsport
  • Slagelse
  • 06/11/10 - Slagelse - DM Rally
  •