Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Porsche GT3 til start i Dansk rally-finale

DM Rally 
03/11/10 

I den kommende weekend afvikles året sidste afdeling af det Danske mesterskab i rally.
Bygma Rally 2010 som finder sted på vejene omkring Slagelse er på forhånd udset til at blive et brag af en rally-finale, hvor især topnavnene i Dansk Rallysport kan se frem til en meget hård fight om året sidste mesterskabspoint.
 

Hele 67 rallyteams har meldt Deres ankomst til løbet - heraf 2 teams fra Sverige og set med arrangørens øjne som denne gang er Slagelse Auto Sport, må det bestemt siges at være en positiv udvikling i en ellers økonomisk hårdt ramt sportsgren, at så mange teams stiller til start på lørdag.

Specielt et af de tilmeldte rallyteams ser frem til løbet med meget positive øjne.
Escobar Racing fra Køge, som har fået tildelt startnummer 21, stiller til start med Deres flotte Porsche 911 GT3 rallybil i Slagelse.


(Foto: TM-Rallytours / Escobar-racing)

Det er lykkedes for Slagelse Auto Sport i samarbejde med Dansk Rallyforbund at få åbnet en klasse for GT biler i Dansk Rallysport, hvilket gør at de meget publikumsvenlige GT biler nu kan kører med om point i Dansk Rallysport.

Teamchef Henrik Dernoff fortæller: I Escobar Racing ser vi det bestemt som en meget positiv udvikling i Dansk Rallysport at man har åbnet muligheden for at denne type rallybiler nu kan kører med i Danske rallyløb.

Vi er det eneste rallyteam i Norden der har en Porsche GT3 rallybil, men ved samtidig at der findes mange flere af samme slags uden for Danmarks grænser. Med åbning af denne klasse i Danmark er vi overbeviste om at flere udlandske rallyteams i fremtiden vil søge mod Danske himmelstrøg og på den måde være med til at styrke Dansk Rallysport i fremtiden slutter Henrik Dernoff.

Løbet starter lørdag den 6. november kl. 8.00 fra Dinitrol i Trafikcenter Alle.

12 hastighedsprøver, med en samlet længde på knap 144 kilometer skal gennemføres inden vinderen af Bygma Rally 2010 kan udråbes lørdag aften.

Læs mere om løbet på: sasnyt.dk.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Slagelse
  • 06/11/10 - Slagelse - DM Rally
  •