Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh klar til BYGMA Rally

DM Rally 
04/11/10 

2010 har været en blandet sæson, med et par tekniske defekter og en række justeringer på den nye bil. Nu skal sidste slag slås i Slagelse til DM-5.
Intet er afgjort før sidste afdeling af rally DM, som køres i Slagelse, første weekend i november.
 

Tre teams ligger med mulighed for at blive mester. En af dem, er ikke Ib Kragh, for her er det 3. pladsen som er målet, omend det bliver svært.

"Vi har en mulighed for at nå en bronze medalje, men det kræver at vi får lidt ’hjælp’ fra et par af de andre," fortæller Ib, som ikke er spor i tvivl om, at der vil blive lagt ud i meget højt tempo, fra de førende mandskaber. "Vi skal forsøge at hænge på, det bedste vi kan. Vi mangler stadig lidt effekt i bilen, så vi får en barsk opgave, men at slutte 2010 af på podiet, vil jeg være rigtig tilfreds med," siger Ib videre.

Ib og Karsten møder ind til løbet på en delt 4. plads, men også her, er kampen tæt, så alt mellem nr. 3 og 6, er reelt en mulighed.

"Bilen burde være 100% fit for fight, chaufføren er måske lidt støvet, men vi kommer for at køre vores chance, og få de point vi kan. Vi vil gerne slutte af med bronze, men holder vi vores 4. plads, er det også ok," slutter Ib, der efter løbet, kan se frem mod en uges ferie sydpå, i varmen.

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • Slagelse
  • 06/11/10 - Slagelse - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: