Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Mortara overvejer DTM

DTM 
06/11/10 

DTMEfter at have vundet dette års Formula 3 Euro Series mesterskab, er den 23 årige Edoardo Mortara nu på udkig efter muligheder for at føre sin motorsportskarriere videre.
Skønt målet på langt sigt er Formel 1, ved Edoardo Mortara godt at chancerne er små for en plads der, specielt nu hvor der ikke må testes så meget, derfor vender han nu blikket mod touring car race - nærmere bestemt DTM serien.
 

Edoardo Mortara har tidligere i år deltaget i et 4-timers løb, så han er ikke helt ukendt med touring cars, inden han skal modtage sin 'præmie' for både at vinde Formula 3 Euro Series mesterskabet samt for at være bedst placerede kører med Volkswagen motor i sin racer.

Præmien er en DTM test med Audi, en test som Edoardo Mortara ser frem til:
"Jeg vil naturligvis prøvet at gøre vil bedste i testen. Min Formula 3 sæson var rigtigt god, og jeg vil gerne kunne bekræfte mit talent i en DTM racer. DTM er en meget professionel serie, og et fabriksteam som Audi tilbyder sine kørere på store muligheder. At være en del af Audi teamet i fremtiden vil være stort!" - slutter Edoardo Mortara.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Edoardo Mortara
  •