Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hispania Racing Team og Williams i samarbejde

Formel 1 
02/11/10 

- om gearkasser
Det for tiden meget omtalte Hispania Racing Team, har indgået et såkaldt teknisk samarbejde med kollegaerne og konkurrenterne fra Williams teamet.
For fremtiden skal Williams levere deres egenudviklede gearkasse til Hispania Racing Team samt visse ikke nærmere omtalte ydelser. Begge teams anvender Cosworth motorer så dermed får begge teams ens performance på dette område.
 

Rygterne kører meget om Hispania Racing teamet i øjeblikket. Det især forbindelsen til Toyota som huserer.

Nu er der dog dukket noget nyt op og som er bekræftet af både Hispania Racing Team og Williams teamet. Fremover skal Williams levere gearkasser til Hispania Racing.
Med i aftalen er visse ikke nærmere beskrevet tekniske ydelser, som dog skal beskrives som support. Dermed er i hvert fald et elementet i Toyota rygterne skudt lidt ned.

De to teams anvender begge Cosworth motorer så her vil man have én ens tilgang til teknikken. Det betyder også at Hispania Racing kan gøre nytte af den holdbarhed og konkurrenceevne som Williams har udviklet i motor og gearkasse konstellationen.

Dons

Læs mere om:
  • Hispania Racing
  • Williams F1 Team
  •