Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental Le Mans Cup

OAK Racing også med Dunlop dæk i LMP1

ILM Cup 
04/11/10 

OAK Racing forsætter med at anvende Dunlop dæk. Teamet har i to sæsoner anvendt Dunlop dæk i deres LMP2 indsats og det ser nu ud til at dette samarbejde forsætter også i LMP1 klassen.
OAK Racing vil med deres OAK/Pescarolo racer køre på Dunlop i den største LMP klasse i 2011. Konstellationen blev testet i sidste uge på Portimao banen i Portugal.
 

OAK Racing har lavet aftale med dækleverandøren Dunlop om at forsætte det to årige samarbejde man har haft i LMP2 klassen. Det betyder at OAK Racing også med deres nye OAK/Pescarolo LMP1 racer vil køre på Dunlop dækkene.


(Foto: OAK Racing / Clement Marin)

Dermed kan Dunlop blandt andet bygge videre på de erfaringer som man har hentet hos Team Essex fra LMP2 klassen tidligere og som er forsat hos OAK Racing.

Hos Dunlop glæder man sig til samarbejdet som tilsyneladende bliver til et flerårigt. Det er i hvert fald hvad der udtrykkes i pressemeddelelsen. Hos Dunlop hæfter man sig især ved den indstilling som OAK Racing har haft i den tid Dunlop har leveret dæk til teamet. Det er nu mundet ud i at OAK Racing er blevet Dunlops officielle udviklingspartner.


(Foto: OAK Racing / Clement Marin)

Der er allerede nu planlagt en række tests inden det går løs på Sebring banen i marts måned, hvor der er sæsonstart for både ALMS serien og ILM Cuppen i forbindelse med det berømte 12 timers løb. Men inden da skal 2010 sæsonen lige afsluttes. Det sker på Zhuhai banen i Kina i den kommende weekend.

Dons

Læs mere om:
  • Oak Racing
  • 07/11/10 - Zhuhai - ILM Cup
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •