Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Jerome d'Ambrosio tæt på Virgin kontrakt

Formel 1 
02/11/10 

Jerome d'Ambrosio er tæt på at have sikret sig en kontrakt om et sæde i Formel 1 i 2011. Det meddeler hans management.
Det er hos Virgin Racing at man er ved at sikre sig et sæde til Jerome d'Ambrosio. Ifølge hans management skal Jerome d'Ambrosio køre sammen med Timo Glock i den kommende sæson.
 

Jerome d'Ambrosio som i den forløbne sæson har kørt i GP2 serien, er ifølge hans management tæt på en kontrakt med Virgin Racing. Han er allerede tilknyttet teamet som såkaldt fredagskører - en rolle der ikke har givet ret mange kilometer for teamet. Men nu ser det ud til at blive til mange flere.


Jerome d'Ambrosio til Virgin Racing i 2011 som fast kører?
(Foto: GP2 Media)

Hans management som er Gravity med Renault ejeren Genii Capital og hvis leder er Renault teamchefen Eric Boullier, hævder at man er meget tæt på at have en kontrakt klar med Virgin Racing. Ifølge Eric Boullier som arbejder med kontrakten, er det nu 95% sikkert at Jerome d'Ambrosio sidder i en af Virgin Racings biler i næste sæson.

Og ifølge Eric Boullier skal Jerome d'Ambrosio køre sammen med Timo Glock. Det betyder at Luca di Grassi ikke får fast sæde hos Virgin Racing. Eric Boullier forventer at man har kontrakten i hus i forbindelse med årets sidste Grand Prix, der køres i Abu Dhabi.

Dons

Læs mere om:
  • Jerôme D'ambrosio
  • Virgin Racing
  •