Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Premat overlever uhyggeligt uheld

DTM 
01/11/10 

DTMSe billederne
I DTM løbet på Adria banen tog Audi's franske kører, Alexandre Premat en uhyggelig rulletur efter at være blevet ramt af en konkurrent på bagvognen.
 

Maro Engel gav Premat et puf, og det sendte ham ind i muren modsat pitten og igennem en større rulletur. Tilbage var en total ødelagt Audi A4 - og en kører som kunne hoppe ud af vraget et par sekunder senere!

"Jeg talte med Alex lige efter uheldet og det så ud til at han havde det fint. Vi kan være stolte over sikkerheden i vores DTM-racere. Regelsættet sætter sikkerheden som førsteprioritet, og det vil være det samme i kommende generationer af racere," siger Wolfgang Ullrich.

Uheldet gav minder om Tom Kristensens voldsomme afkørsel på Hockenheim i 2007, et uheld som sendte danskeren ud i flere måneder og gav en del problemer efterfølgende. Premat vil gennemgå yderligere check for at sikre at han har det godt nok.

En tydelig rystet Alexandre Premat kan forlade vraget af sin Audi A4 DTM racer
(Foto: DTM Media)

Benji

Læs mere om:
  • Alexandre Premat
  • Adria
  • 31/10/10 - Adria - DTM
  •      ASETEK SIMSPORTS