Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sutil vil ikke erstatte Schumacher

Formel 1 
02/11/10 

Manges øjne er for tiden rettet mod Michael Schumacher - han kunne være i overvejelser om endegyldigt at stoppe karrieren. Skulle det ske, har mange peget på at Mercedes GP herefter vil hive Adrian Sutil ind - men det afviser han selv.
 

"Nej, det er der ingen sandhed i," er den direkte melding til engelske aviser. "Michael vil blive hos Merceds mindst et år mere, og jeg tror han har en 3 årig kontakt," forklarer Adrian Sutil som har gode relationer til Mercedes - blandt andet også gennem Force Indias aftale med Mercedes om at levere motorer.


Nej - jeg skal ikke køre Mercedes GP i 2011
(Foto: Force India)

I stedet kunne der komme spekulationer om Sutils egen fremtid. Et par sæder kunne være i spil - blandt andet hos Renault eller Williams. Og måske er der også kamp om pladserne hos Force India. "Jeg havde planlagt at komme med en beslutning for fire uger siden, men det er svært. Alle er i venteposition, så det jeg vil forsøge at gøre det så hurtigt som muligt," forklarer han.

Sutil har sæsonen igennem været den mest stabile hos Force India, men samlet har Sutil stadig til gode at vise sit helt store talent. Der har undervejs i Formel 1-karrieren været en hel del fejl, men også et par store oplevelser, blandt andet i sidste sæson hvor han var med fremme og blande sig i toppen i et par løb.

Benji

Læs mere om:
  • Adrian Sutil
  • Michael Schumacher
  • Mercedes GP
  •