Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Ryan Hunter-Reay bliver hos Andretti Autosport

IndyCar
Series  

03/11/10 

Det lykkedes ikke for Andretti Autosport at finde penge til Tony Kanaans forsatte kørsel for teamet, men teamets andre kørere ser ud til at forsætte.
Dog har der været tvivl om Ryan Hunter-Reay, men det er dog lykkedes at finde de nødvendige penge til at han kan forsætte hos teamet. Andretti Autosport har sagt farvel til 2 store sponsorer i form af 7-Eleven og IZOD.
 

Hos Andretti Autosport er man glade for at forsætte med 3 kørere der allerede har kørt for teamet i år. Tony Kanaan kunne ikke forsætte grundet tab af sponsorer, men både Danica Patrick, Marco Andretti og Ryan Hunter-Reay forsætter.

Danica Patrick og Marco Andretti har forlængst sikret sig deltagelse i ICS for næste sæson, mens det har hængt lidt for Ryan Hunter-Reay. Han kom med i starten af sæson på et begrænset sponsorat, men det lykkedes allerede mens det første løb blev kørt at sikre hans deltagelse for resten af 2010 sæsonen. Og nu er der lavet en ny aftale. Den gælder til og med 2012 sæsonen.

Ryan Hunter-Reay for stor ros af Michael Andretti der siger at Ryan Hunter-Reay er god og stabil kører, som også har stor teknisk indsigt og forstår at kommunikere med teknikerne. Michael Andretti er glad for at man har de samme stabile kørere i teamet også i næste sæson.

Dermed bliver der mere rum til at gennemføre de ændringer og forbedringer som Michael Andretti ønsker at gennemføre langsigtet i teamet efter at han overtog teamet 100%. Andretti Autosport blev det tredjebedste team i 2010 sæsonen efter Penske Racing og Ganassi teamene.

Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • Marco Andretti
  • Ryan Hunter-Reay
  • Andretti Autosport
  •