Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Tony Kanaan har forladt Andretti Autosport

IndyCar
Series  

02/11/10 

Indy Car Series køreren Tony Kanaan har forladt Andretti Autosport efter at have kørt for teamet siden 2003. Det sker efter at sponsoren 7-Eleven som i mange år har været sponsor i teamet, har meddelt at man ikke længere vil være storsponsor for teamet.
Tony Kanaan må derfor på jagt efter et nyt sæde til den kommende sæson. Der skal dog også findes en personlig sponsor hvis det skal lade sig gøre.
 

Et ret stort sponsorat er blevet opsagt. 7-Eleven vil ikke længere være storsponsor for Andretti Autosport teamet i ICS. 7-Eleven forsætter dog som en af de mange små sponsorerer. Men desværre for Tony Kanaan går det ud over ham. Han har ellers kørt for teamet siden 2003, hvor det dog hed Andretti/Green Racing. Andretti Autosport meddelte Tony Kanaan at han er fritstillet og dermed kan han allerede nu søge et nyt sæde.

Sponsoraterne hænger ikke på træerne, heller ikke i USA, hvor det er ganske normalt at kørerne selv skal komme med sponsorer for at få et sæde i ICS serien. Tony Kanaan har været en af de højest betalte kørere i serien, men må nu selv ud at finde sponsorer.

Tony Kanaan har gennem alle årene været glad for at køre hos Michael Andretti og hans team. Han udelukker heller ikke at hvis det rigtige sponsorat kommer i hus, at han vil køre for teamet igen.

Dons

Læs mere om:
  • Tony Kanaan
  • Andretti Autosport
  •