Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hispania Racing Team rygter forsætter

Formel 1 
01/11/10 

Bundproppen i Formel 1 feltet, Hispania Racing Team, er omdrejningspunkt for en god del rygter, og har for så vidt været det hele tiden.
Et af rygterne der har huseret længe er en forbindelse med det tidligere Toyota Formel 1 team. I sommers gik der rygter om et køb af visse dele af teamet. Nu drejer det sig om stort set resten af teamet.
 

Rygterne ville i sommers vide at Hispania teamet havde købt en del rettigheder og services hos det nedlagte Toyota Formel 1 team. Det blev dog aldrig sådan helt bekræftet. Nu lyder rygterne på at Hispania teamet har købt den resterende del af Toyota resterne fra Formel 1 tiden.

Hispania teamet mangler et chassis til næste sæson, hvis teamet ellers overlever. Man ragede uklar med chassis producenten Dallara tidligere på året, og man har derfor ikke i tilstrækkelig grad kunnet udvikle ret meget på bilerne. Derfor har man set andre veje og det blev rygtet at Hispania var interesseret i Toyota teamet eller i hvert fald dele af det. Rygter vil dog vide at Hispania tilsyneladende har købt resterne af Toyota teamet indeholdende 2010 bilen som aldrig kom ud at køre.

Lad det være sagt med det samme - det er ikke bekræftet fra hverken Hispania eller Toyota at en sådan handel har foregået. Men...

Hispania har økonomiske begrænsninger. Og tilsyneladende skylder teamet motorproducenten Cosworth flere afdrag for motorleverancen. En anden årsag til det seneste rygte er opstået, er måske ren spekulation. Rygtesmedene mener at grunden til at den kommende dækleverandør, Pirelli, har kørt deres tests med Toyotas 2009 model, er at Hispania skal overtage 2010 modellen.

Dons

Læs mere om:
  • Hispania Racing
  • Panasonic Toyota Racing
  •