Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Senna til Lotus?

Formel 1 
01/11/10 

Bruno Senna har ikke haft en videre succesrig debutsæson i Formel 1 for det lille Hispania team som roder rundt på bunden af Formel 1.
Derfor forsøger han at finde et nyt team der ligger længere fremme. Rygterne i Brasilien sender ham til Lotus.
 

Senna kunne efter sigende komme til at overtage det sæde som Jarno Trulli ellers sidder i. Det menes at italieneren har en længere aftale med Lotus, men at han måske overvejer at tage til USA for at køre NASCAR. En serie som har fået mere og mere bevågenhed for Formel 1-kørerne som en mulighed for at fortsætte karrieren på forholdsvis højt niveau - både sportsligt og økonomisk.

Bliver Trulli overbevist om at fremtiden hedder USA kan Bruno Senna meget vel blive en mulighed for Lotus. Omvendt har Senna ikke den største sponsorpakke bag sig hvilket kan tale imod et eventuelt skifte hvis Lotus ønsker at satse på en pengekører.


Bruno Senna skifter måske fra Hispania til Lotus
(Foto: Hispania Media)

Omvendt vil historieskriverne kunne finde mange referencer tilbage i tiden - det var i en Lotus at Ayrton Senna sejrede for første gang tilbage i 1985. Det bliver dog næppe i 2011 at en mulig Lotus/Senna kombination kan forventes at stå øverst på podiet, men det vil om ikke andet være et sportsligt fremskridt.

Set henover 2010 sæsonen har Bruno Senna dog ikke været klart stærkere end sin holdkammerater, så han mangler stadig at vise at det ikke kun er efternavnet der har sendt ham til Formel 1.

Benji

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  • Lotus Racing
  •