Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Okayama - gearkasseskift hos flere kørere

WTCC 
30/10/10 

Forud for de frie træninger på Okayama banen i Japan hvor World Touring Car Championship i denne weekend afvikler årets næstsidste runde, har 3 kørere skiftet gearkasse og gearkassetype.
Det er alle tre BMW kørere der har foretaget skiftet fra den "gamle" h-gearkasse til en sekstrins sekventiel gearkasse. Det betyder ekstra vægt i bilerne.
 

Augusto Farfus og Andy Priaulx har sammen med privatkøreren Franz Engstler skiftet gearkasse og gearkassetype forud for de fri træninger og kvalifikationen på Okayama banen.

Det betyder at de faktisk får én 30 kilo lettere bil at køre med udfra det gældende reglement.

Stewards har godkendt udskiftningen og det får så også praktisk betydning for alle andre BMW kørere der ønsker at skifte til den sekventielle gearkasse. Der forlyden endnu ikke om nogen andre BMW kørere ønsker at skifte til den anden type gearkasse.

Skulle Robert Dahlgren have kvalificeret sig til den anden kvalifikationsrunde, ville løbsledelsen have tilladt 11 kørere i den anden kvalifikationsrunde. Det blev meddelt fordi da Robert Dahlgren ikke kører med i mesterskabet.

Dons

Læs mere om:
  • Okayama
  • 31/10/10 - Okayama - WTCC
  •