Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Ingen Formel 1 for Kimi Räikkönen i 2011

WRC 
31/10/10 

World Rally ChampionshipAngiveligt var Kimi Räikkönen på vej tilbage til Formel 1 efter en enkelt sæson i hans anden store passion - rally. Men meget tyder på at de kontakter der har været, har fået Kimi Räikkönen til at miste lysten til Formel 1 og i stedet igen satse på rallysporten.
Så er spørgsmålet om Kimi Räikkönen forsættet i Citroens juniorteam, eller om andre teams bejler til finnen.
 

Kimi Räikkönens manager Steve Robertson har overfor en finsk tv-station bekræftet at Kimi Räikkönen ikke deltager i Formel 1 i 2011 sæsonen. Han vil i stedet igen søge deltagelse i World Rally Championship. Men hvor?

Kimi Räikkönen har endnu ikke sikret sig et sæde for 2011 sæsonen. Han har i denne sæson kørt hos Citroens juniorteam, men er endnu ikke garanteret en plads i teamet i næste sæson. Steve Robertson udtalte at der i øjeblikket forhandles med flere teams.


Fortsætter Kimi Räikkönen hos Citroen?
(Foto: Citroen Press)

Citroen er selvfølgelig stadig inde i billedet, og det er tilsyneladende stadig det primære mål at forsætte her. Problemet i øjeblikket at finde økonomi til det idet at Kimi Räikkönens personlige sponsor - Red Bull - vil nedsætte sponsoratet. Citroen prøver angiveligt at finde penge andre steder for at sikre Kimi Räikkönens forsatte kørsel hos dem.

Andre bilmærker bliver dog også nævnt af andre kilder. Mini vil deltage i 2011 i WRC men mangler tilsyneladende plads i logistikken til Kimi Räikkönens ønsker. Monster Ford World Rally Team er også interesserede, men her er problemet ligesom hos Citroen et ønske om at finde det nødvendige økonomiske fundament.

Alternativt kan Kimi Räikkönen holde en pause på et år, holde formen ved lige, og så bruge 2011 til at finde et tilfredsstillende sponsorat og et sæde til 2012 sæsonen.

Dons

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: