Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Kvindelige kørere de mest populære i USA

IndyCar
Series  

29/10/10 

Ligesom man kender det fra blandt andet American Le Mans Series, så afholder man også i Indy Car Series flere forskellige afstemninger. En af dem er fansenes afstemning om den mest populære kører i den seneste sæson.
Når det drejer sig om Indy Car Series og den underliggende Indy Light series, så er valget i år faldet på to kvinder.
 

Der er i USA traditon for at kåre den mest populære kører i en bestemt serie, noget som Jan Magnussen har mærket. Det er dog ikke ALMS det drejer sig om her, men Indy Car Series og den underliggende Indy Light serie. Valget i år er måske lidt bemærkelsesværdigt da det er to kvinder som er kåret som de mest populære kørere. Det er første gang at det sker i Indy historien.

I Indy Car Series er det igen Danica Patrick som har fået flest stemmer. Det er sjette gang at hun vinder denne titel, og ikke nok med at det er sjette gang, det er sjette gang i træk.

Tidligere vindere har været Arie Luyendyk i 1997-1998, Scott Goodyear i 1999, Al Unser jr. i 2000, Sarah Fisher i 2001-2003 og Sam Hornish jr i 2004. Siden har der stået Danica Patrick på titlen.

I Indy Light serien er det den britiske kvindelige kører Pippa Mann som allerede i sin anden sæson i serien, har vundet titlen. Hun blev samlet nummer fem i årets Indy Light serie.

Afstemningen gælder for alle løb i en sæson og afholdes på Indy Car Series hjemmesiden og hos Indy Racing Leagues officielles fanklub, IZOD DownForce. Vinderne blev kåret i weekenden på Indianapolis Motor Speedway i forbindelse med IZOD DownForces årlige banket.

Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • Pippa Mann
  •