Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Marco Sørensens lillebror Lasse kan også

Go Kart 
26/10/10 

Lasse Sørensen, eller måske bedre kendt som Marco Sørensens lillebror, beviste i weekenden, at han også magter kunsten at køre stærkt.
I weekenden deltog han i Bridgestone Cup på go kart banen South Garda i det nordlige Italien, hvor der var tilmeldt 42 kører fra det meste af Europa.
 

Lasse, som havde fået tilbud om at prøve en Birel gokart, startede overraskende ud med at vinde tidtagningen med tiden 44,606.
På andenpladsen fulgte Ocon Estheban med tiden 44.708, og på tredjepladsen Max Verstappen med tiden 44,720.


Lasse Sørensen i sin gokart.
(Foto: Marco Racing)

I kvalifikationsheatene blev det til henholdsvis en første og en andenplads. Dette betød en startplacering som nummer to til pre-finalen.

Uheldigvis gav Lasses motor op allerede på opvarmningsomgangen til pre-finalen, hvor et reedblad knækkede i motoren. Dette betød at Lasse måtte køre hele heatet med stærkt nedsat motorkraft.
Alligevel lykkedes det ham at humpe over stregen som nummer 15 af de 34 finalister.

Finalen, som foregik i regnvejr, gik derimod langt bedre. Fra en startplacering som nummer 15 arbejdede Lasse sig stille og roligt op igennem feltet og kunne krydse målstregen som nummer 4.

Alt i alt et godt resultat, til den unge nordjyde, som samtidig fik bevist, at han magter at køre lige op med nogle af Europas bedste gokartkører.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  • Marco Racing
  • South Garda
  •