Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Mansell LMP1 team lukker?

Le Mans 
24/10/10 

Le MansTeamet som bar det berømte Mansell navn under Le Mans 24 Hours løbet i år er måske ved at lukke. I hvert fald er hele teamet fyret, og deres LMP1 Ginetta-Zytek GZ09S er sat til salg.
Beechdean Mansell Motorsport, deltog ved 24 timers løbet på Le Mans, dog meget kortvarigt i selve løbet, da Nigel Mansell havde en voldsom afkørsel og skadede bilen så voldsom at de ikke kunne fortsætte i løbet.
 

Hertil har teamet deltaget i tre Le Mans Series løb, men nu er det måske slut.

Teamet var et partnerskab mellem Nigel Mansell og Beechdean direktøren Andrew Howard, og selvom det ser sort ud lige nu, siger Nigel Mansell:
“Løftet om support fra dem vi købte bilen af, kom aldrig, og derfor har vores sæson være meget hårdere en vi havde håbet på. Teamet har uden tvivl gjort det helt fantastisk.”

Andrew Howard tilføjer:
”Set I lyset af at vi startede teamet i januar i år har vi opnået gode resultater. 2010 har været op og nedture, og vi ser lige nu frem imod en spændende 2011 sæson med en LMP1 racer...”

Hvad betyder så det Andrew Howard siger?
Betyder det blot at Mansell er ude, og at han vil lave sit eget team - eller?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Greg Mansell
  • Leo Mansell
  • Nigel Mansell
  • Beechdean Mansell Motorsport
  •