Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Pescarolo team genopstår

Le Mans 
23/10/10 

Le MansLe Mans legenden Henri Pescarolo har kørt for nedsat blus længe og selvom det var planen at køre med i LMP1 klassen i årets Le Mans, måtte han i sidste øjeblik erkende at der ikke var økonomi til det, og samtidig erkendte han at der ikke var økonomi til at drive Pescarolo Sport videre.
 

Derfor var der i sidste uge auktion over alt Pescarolo sports udstyr, samt de biler som teamet rådede over, og her kom OAK Racing ejeren Jacques Nicolet og Joel Riviere, der ejer Prestige Racing driving club med en helt uventet redningsplan.

De købet to Pescarolo 01 LMP1 chassiser og alt hvad der ellers var af værktøj osv. Det overraskende ved den handel var at de med det samme overdrog det hele til Henri Pescarolo, og herved opstod Pescarolo Team.

Så det betyder at Pescarolo Team kommer til at køre i sæson 2011, med to Pescarolos LMP1 biler.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Pescarolo Sport
  • Pescarolo Team
  •