Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Virginia International Raceway test - onsdag

Grand Am 
21/10/10 

Jan Magnussen hurtigst
Grand AM deltagerne er i gang med en to dages test på Virginia International Raceway, hvor de udover at forberede sig til 2011 sæsonen også skal lære de nye dæk at kende. Grand AM klassen skifter i 2011 over til at skulle køre på Continental dæk.
Under onsdagens test på Virginia International Raceway fik de kørere der var på banen ovenikøbet lejlighed til at teste Continentals nye regndæk!
 

Det havde regnet op til testen, og der kom også lidt byger i løbet af dagen, så der var rig lejlighed til at teste Continental regndækkene.

Der bliver ikke udsendt officielle tider fra Grand AM testen på Virginia International Raceway, men uofficielle tider bekræfter at det var danske Jan Magnussen der satte dagens hurtigste tid i den Chevrolet Camaro GT.R som han testede i for Stevensson Motorsports.

"Det gik rigtig godt i det våde vejr" - udtaler Jan Magnussen, og fortsætter - "banen er meget våd, men der er ingen store vandpytter - bare et par 'små søer' - så det er svært at gøre noget."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Stevenson Motorsports
  • Virginia Raceway
  • Virginia International Raceway test - tirsdag
  •