Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Kevin Magnussen tester Formel Renault 3,5

Formula Renault
3.5 Series 

21/10/10 

- og kører stærkt!
Kevin Magnussen var inviteret med til Aragon banen i Nordspanien for at teste med det spanske Pons team. Kevin kørte dog kun en halv dag, i selskab med 24 andre up-and coming talenter, på sidstedagen af den 3 dages test. Heriblandt var også Ludwig Ghidi, der jo vandt NEC serien for KEO racing.
Kevin Magnussen kørte allerede test i Formel Renault 3,5 sidste år, og sluttede ved dén lejlighed hurtigst på dagen.
 

Under dette års test var Kevin Magnussen igen skarp og sluttede efter 52 testomgange med tiden 1:43,2, i hård kamp mod sin rival fra ATS serien, Tom Dillman og Williams F1 tester, Valtteri Bottas, som 3. hurtigst.
"Intet er afgjort endnu med hensyn til sæson 2011, udtalte Kevin efter testen. Jeg har kørt raceren før. Den passer rigtig godt til min kørestil, og er meget spændende."

Den absolut hurtigste kører i hele 3 dages testen, Adrian Quaife Hobbs, kørte til sammenligning i sin Comtec racer på tiden 1:42,5. Men han testede også gennem alle 3 dage...

KEO racings Ludwig Ghidi sluttede sin halve dags test i en Renault 3,5 series racer for Comtec teamet som 17. hurtigst med tiden 1:44,7 - vel at mærke på gamle dæk!
"Der var desværre ikke nye dæk til rådighed for min test denne gang, men jeg håber på en ny chance senere på året. Jeg vil meget gerne køre i 3,5 serien næste år, men realistisk set rækker budgettet nok ikke. Så det bliver sikkert WS 2,0 serien, jeg kører i sæson 2011, udtalte det 18 årige belgiske talent efter testen."

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Adrian Quaife-Hobbs
  • Kevin Magnussen
  • Ludwig Ghidi
  • Tom Dillmann
  • Valtteri Bottas
  • KEO Racing
  • Motorland Aragón
  •