Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

DTC-champion bytter racerbil ud med håndbold

Danish
Touringcar
Challenge 

21/10/10 

Casper Elgaard har i år vundet Danish Touringcar Championship (DTC) for fjerde gang og er suveræn den, der har vundet mesterskabet oftest. 2004, 2005, 2006 og nu altså også 2010 - fire DTC-titler, det har ingen anden klaret og det er Casper Elgaard stolt af. En uge efter den store triumpf udtaler racerkøreren sig om sæsonens forløb, hvad der muligvis sker til næste år og han fortæller, at han faktisk er konkurrent til Lars Christiansen.
 

"En titel betyder altid meget og for mig er de fire titler er alle lige", siger Casper Elgaard og har ingen favorit blandt sine fire DTC-mesterskaber.


(Foto: casperelgaard.dk)
"Den i år var selvfølgelig lidt specielt fordi det var den første med Team Telesikring. Jeg er glad for, at jeg på den måde kunne give noget tilbage", siger Århusianeren. Han indrømmer dog, at det var lidt skuffende med det lille antal deltagere. "Man skal jo stadig være den bedste, men det er nu lidt sjovere, hvis man skal op mod 20 eller 30 kørere i feltet. På den anden side skal man altid slå dem der stiller op og kørere som Jason Watt er Robert Schlünssen er dygtige, og jeg har kæmpet om mesterskabet med dem før". Elgaard tilføjer. "Jeg var i hvert glad for at være tilbage i DTC på fuldtid og så vinde mesterskabet i dets sidste sæson".

DTC køres ikke næste år, idet mesterskabet bliver en del af et overordnet stort skandinavisk mesterskab. Og sker det med Casper Elgaard? "Det er ikke afgjort endnu", siger han.
"Jeg kigger da på det skandinviske mesterskab og det er én mulighed, men der er flere andre på tale. Det skandinaviske kommer i hvert fald til at blive hårdt og spændende, det har jeg allerede set i de løb som vi i år kørte i Sverige".

Casper Elgaard har nu et par uger og måneder til at beslutte sig og han har lidt tid til andre forpligtelser.
"Køresæsonen er færdig, så nu kan der arbejdes på den næste", siger han. Det er dog ikke det eneste han vil køre. For at holde konditionen ved lige, bytter han racerbilen ud med en håndbold.

"Lige siden jeg var en lille dreng har jeg spillet håndbold", fortæller Casper Elgaard. "I senior-årene har det altid været lidt on og off, alt efter hvor meget tid jeg havde. Men det passer faktisk fint med at håndbold-sæsonen begynder når køresæsonen er forbi".

Håndbold VM spilles i januar og på det tidspunkt køres der ingen løb endnu. Så Ulrik Wilbek burde overveje hvilke spillere han satser på i Sverige.


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her