Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 3

Michael Christensen kører hos ART GP

Grand Prix 3 
20/10/10 

- foreløbig dog kun i testen på Jerez
Selvom Michael Christensen har haft en - ikke så god - sæson hos MW Arden i Grand Prix 3 serien, er han stadig et stort navn i international motorsport. I forgangne uge testede han 3 dage på Estoril banen i Portugal hos Status GP3 teamet, der sluttede 2 er i årets mesterskab med canadieren Robert Wickens bag roret. Status GP teamet testede på Estoril flere, også erfarne, kørere i løbet af de 3 dage, men Michael var den absolut hurtigste og kørte alle 3 dage tider i top 5.
 

Denne uge går det så løs på Jerez banen i Sydspanien med en ny 3 dages test, der starter idag onsdag. Og her tester Michael Christensen for ingen ringere end de senere års altdominerende team i både GP2, F3 Euroseries og samtidig dette års mestre i debutsæsonen for GP3, det franske ART GP team.


Michael K. Christensen i Status GP. Skal den byttes til ART GP i 2011?
(Foto: GP 3 series)

Der er, som vi er vant til, ikke nogen officiel pressemeddelelse om testen fra Michaels bagland, men ifølge startlisten, må det forventes, han kører alle 3 dage.

Så det bliver meget spændende at følge Michael Christensen under denne test. Måske kan han hos ART teamet finde de sidste tiendedele, der får ham til at helt slutte helt i toppen af feltet!?

Et yderligere spændende aspekt ved Art GP teamet, er deres nyligt offentliggjorte samarbejdsaftale med Lotus F1 teamet, der jo kører med Renault motorer fra sæson 2011. Så der er perspektiver i tingene, hvis Michael yder sit bedste de næste 3 dage.

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • ART Grand Prix
  • Status Grand Prix
  • Estoril
  •