Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Grand AM sæsonen 2011 starter i dag

Grand Am 
19/10/10 

Løbskalenderen for Grand AM serien i 2011 er endnu ikke offentliggjort, men alligevel starter 2011 sæsonen allerede i dag.
Grand AM deltagerne starter i dag en to dages test for forberedelse til den kommende sæson, testen foregår på Virginia International Raceway, og et af hovedformålene med testen er at få kendskab i de nye dæk som i fremtiden.
 

Både Grand AM's Daytona Prototyper samt GT-racere skal fra og med 2011 sæsonen benytte Continental Tires som dækleverandør.

Grand AM deltagerne kører tirsdag og onsdag fra klokken 08:30 til 17:30, og følgende teams har forhåndstilmeldt sig:
Action Express Racing, Spirit of Daytona Racing, Doran Racing, SunTrust Racing, Bob Stallings Racing samt Michael Shank Racing.

Udover denne to dages test, bliver der afviklet yderligere to testsessions inden sæsonen går i gang med 24-timers løbet på Daytona International Speedway den 29. og 30. januar.
Næste test bliver på Homestead-Miami Speedway den 1. og 2. december, den anden test er "Roar Before the Rolex 24" den 7. til 9. januar på Daytona International Speedway, hvor det bliver første gang at der skal køre racerbiler på banen efter at den har fået ny asfalt på.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Daytona
  • Homestead
  • Virginia Raceway
  • 28/01/11 - Daytona - Grand Am
  •