Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

TRG klar til 24-timers løbet på Daytona

Grand Am 
18/10/10 

Selv om der endnu er over tre måneder til 2011 udgaven af "Rolex 24 Hours at Daytona" på Daytona International Speedway i Florida, så begynder de første teams at melde sig kar til at deltage i løbet, først er det TRG teamet der har meldt sig, og de tredobbelte vindere sigter efter deres fjerde sejr.
Det forlyder at der også kommer mindst en, eller måske endda flere ,kendte danske kører blandt deltagerne i 24-timers løbet der åbner Grand Am sæsonen 2011.
 

TRG teamet har indgået et samarbejde med Children's Tumor Foundation (CTF) for at støtte forskningen inden for kræftsygdomme blandt børn, og de kører under Racing4Research programmet, for på den måde at rejser flere penge til forskningen.

For hver omgang deltagerne i Racing4Research programmet kører, bliver der doneret et beløb til Children's Tumor Foundation der har mere en 40 klinikker spredt ud over Amerika.

Blandt kørerne i Racing4Research programmet er blandt andet Ron Yarab, Daniel Graeff, Pierre Bourque samt NASCAR køreren Kenny Wallace.

Omkring den danske deltagelse i 24-times løbet, kan vi på nuværende tidspunkt ikke nævne nogle navne, men hvis de forhandlinger som på går i øjeblikket bærer frugt, kan alle motorsports fans, og ikke mindst langdistance fans, se frem til spændende dansk deltagelse i løbet.

24-timers løbet på Daytona International Speedway køres i dagene fra den 27. - 30. januar 2011.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Daytona
  • 28/01/11 - Daytona - Grand Am
  •