Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford

Dennis Lind Verdensmester i Formel Ford

Formel Ford 
17/10/10 

Det danske racertalent vandt søndag det uofficielle verdensmesterskab på Brands Hatch. Han er den blot tredje dansker, der har præsteret at vinde det prestigefyldte trofæ.
 

Sejren kommer efter en sæson med meget lav deltagelse. Af økonomiske årsager har Roskilde-drengen kun deltaget i udvalgte løb, så der har ikke været meget træning forud for deltagelsen i Formula Ford Festival på Brands Hatch.


2009: Danmarksmester
2010: Europamester & Verdensmester
(Foto: Jakob Ebrey)

Den nykårede Europa- og Verdensmester er naturligvis yderst glad for det fantastiske resultat:

"Jeg kan ikke beskrive hvor lykkelig jeg er", fortæller han fra Brands Hatch. "Det har været mit livs hårdeste sæson, og at kunne afslutte den med den største sejr i min karriere er simpelthen fantastisk."

Dennis har fra begyndelsen af weekenden bevist, hvor han var på vej hen. Med sejre i både det indledende heat, samt kvartfinale og semifinale, var der ingen tvivl om at en sejr var den eneste rigtige slutning på en hård og følelsesladet weekend.

"Det har været et hårdt år, og jeg tror at det her markerer vendepunktet", lyder det fra verdensmesteren.

Dennis Lind Presse

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Brands Hatch
  •