Touring Car
Cup

17/10/10

Michel Nykjær hurtigst i regnen
Danske Michel Nykjær dominerede løbet på den våde bane, han tog fart allerede fra starten og ved at suse på ydersiden af polesitteren James Thompson i det første sving fik han kapret førerpositionen og lagde hurtigt afstand og holdt denne plads på komfortabel vis løbet igennem - James tabte yderligere en placering til Tomas Engström, da Tomas på første omgang udbremsede James i sving 13

Fra start er duellen mellem James Thompson og Michel Nykjær.
(Foto: FIA ETC Cup)

Altimens Michel Nykjær mageligt kunne køre årets 3. sejr hjem, kæmpede James Thompson og Tomas Engström hårdt om deres placeringer i de første 10 omgange, men Tomas holdt sin 2. plads og så kunne han tilmed begynde at køre sig ind på Michel, imens afstanden øgedes til James Thompson.

Michel Nykjær suser udenom James Thompson

Nu er der færre point at kæmpe om for at kunne nå toppen af podiet for trekøveret, engelske James Thompson fører stadig med sine 38 point og han følges af danske Michel Nykjær og svenske Tomas Engström der begge har 30 point.

Til næste løb vendes de 8 forreste rundt, så her får trekløveret noget af en kamp at skulle igennem for at nå op i nærheden af podiet og dermed de vigtige point for at få afgjort 2010 mesterskabet.