Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Mini Rally

Tredjeplads til Claus Steensen og Peter Petersen

Mini Rally 
18/10/10 

Det blev til en tredjeplads blandt ni deltagere i klassen for Claus Steensen/Peter Petersen (Ringsted/Ringsted), da de i deres Suzuki Swift Sport deltog i Hedeland Motorklubs Minirally, som lørdag blev kørt omkring Roskilde.
 

”Det gik ligesom det skulle for os,” siger Claus Steensen, der sluttede henholdsvis 34 og 21 sekunder efter nummer et og to i klassen. ”Begge holdene foran os har en del flere hestekræfter, så de var svære at følge med. Vi kan godt bremse sent, men så sent kan vi ikke bremse, at vi kan indhente dem.”

Minirallyet bestod af ni hastighedsprøver, og som løbet skred frem, gik det bedre og bedre for Claus Steensen/Peter Petersen.

”Det var ikke nemt at køre varme i dækkene, men det var noget, som alle havde problemer med, fordi det blæste og var koldt,” forklarer Claus Steensen. ”Men da vi først fik justeret på dæktrykket, kørte det for os. Vi startede med at køre med et dæktryk, og da vi så ændrede det, blev dækkene varme, og så gled vi derudad. Vi havde overhovedet ikke nogen problemer, og jeg er meget tilfreds med at lave en tredjeplads.”


Claus Steensen og Peter Petersen sikrede sig tredjepladsen i klassen ved minirallyet ved Roskilde.
(Foto: Suzuki Motorsport)

Suzuki Motorsport var repræsenteret med yderligere to hold, men begge måtte desværre udgå.

”Det startede meget godt, men så begyndte gearkassen at drille os, og vi valgte så at trække os, inden vi ødelagde noget. Nu skal gearkassen skilles ad inden næste løb,” siger René Harms (Nørre Alslev), der kørte sammen med Michele Danielsen (Bramminge).

Kenneth Madsen og Carina V. Møller (Dianalund / Helsingør) måtte udgå på den anden hastighedsprøve, da deres motor gik i stykker, hvorefter varm olie løb ud og blev antændt af de varme udstødningsrør.

”Vi var lige startet på prøve to, og så lød der et knald, hvorefter der kom røg inde i bilen med det samme,” fortæller Kenneth Madsen. ”Carina tog ildslukkeren med ud med det samme, og der går lige lidt panik i en, når man ser flammerne. Så er det bare med at få slukket med det samme.”

Ilden blev hurtigt slukket, inden den nåede at forårsage store skader på den hurtige Suzuki Swift Maxi.

”Ilden har kun smeltet nogle ledninger, men ellers har den ikke ødelagt noget,” siger Kenneth Madsen.

Næste gang Suzuki Motorsport skal i aktion bliver ved årets sidste afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, som finder sted ved Slagelse den 6. november.

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Suzuki Motorsport
  •  
     

    Mini Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: