Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford

Tilbage på festival

Formel Ford 
16/10/10 

Dennis Lind er endnu en gang at finde på startgridden til Formula Ford Festival på den engelske Brands Hatch-bane.
Efter at have deltaget i udvalgte løb i den britiske Formel Ford-løbsserie, er Dennis Lind taget endnu en tur til England. Denne gang for at forsøge at vinde det uofficielle verdensmesterskab i Formel Ford.
 

"Nu har jeg deltaget i festivalen i et par år, og aldrig før har jeg været så motiveret for at vinde", fortæller Dennis. "Sammen med det britiske Fluid Motorsport har jeg de optimale vilkår, og der er ikke noget, jeg hellere vil, end at vinde festivalen."


Dennis Lind satser på at vinde Formula Ford Festival på Brands Hatch i denne weekend.
(Foto: Gripping Media)

I festivalens 39 år har der kun været to danskere på toppen af podiet; Jan Magnussen i 1992 og Jason Watt i 1994. Mange af vinderne af Formula Ford Festivalen er senere i deres karrierer endt i Formel 1, heriblandt Jenson Button og Mark Webber. Indtil videre er Roskilde-drengens fokus dog udelukkende rettet på at vinde det prestigefyldte løb.

"Det er gået meget godt i træningen indtil nu", fortæller Dennis. "Jeg har kørt nogle af de hurtigste tider i de træningssessions der har været torsdag og fredag, så jeg forventer at være med hvor gassen brænder."

Resultater fra Formula Ford Festival kan løbende findes via hjemmesiden brscc.co.uk.

Dennis Lind Presse

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Fluid Motorsport
  • Brands Hatch
  •