Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

MINI-mum næstbedst i Klassisk Rally Cup

DM Rally 
17/10/10 

Efter femte- og næstsidste afdeling af det danske mesterskab i Bramming, som blev afviklet 8.-9. oktober, har Jesper Koldsø og hans team allerede sikret sig klassesejren i dette års Klassisk Rally Cup - og den hurtige og pålidelige BMC Mini Arden opnår MINI-mum en 2. plads generelt, når sidste afdeling er kørt på hjemmebanen i Slagelse d. 6. november. 5 ud af 6 afdelinger er tællende, når mesterskabet skal gøres op – så det er også fuld gas i Slagelse.
 

Teamet, der udover Jesper, består af andenkører Simon Poulsen og Simons far John Poulsen i ”pit´en”. Teamet har haft en meget stabil sæson og har taget point i alle de 5 første afdelinger. Bilen har kørt fejlfrit som et urværk, og den unge og uerfarne Simon, der sad i en rallybil for første gang for halvandet år siden, er vokset utroligt med opgaven, som sæsonen er skredet frem.

Teamets gode sæson er ikke opstået af ingenting, det har været en intens og tidskrævende forberedelse, der har lagt grundlaget, og så var det hele selvfølgelig ikke blevet til noget uden vore altid velvillige sponsorer – uden dem intet mesterskab.

Vi glæder os til en spændende sidste afdeling i Slagelse den 6. november og dysten med de øvrige i klassen.

Koldsø Motorsport / Peter S. Mikkelsen


Læs mere om:
  • Bramming
  • 09/10/10 - Bramming - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: