Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

KEO Racing klar til at køre mesterskaberne hjem

Formula Renault
2.0 NEC 

15/10/10 

- til Asnæs
Formel Renault 2,0 NEC mesterskabet afvikler denne weekend den 8. og sidste afdeling på Nürburgring i Tyskland med de sidste 3 afgørende heat.
20 deltagere liner op på den berømte bane, hvor også en afdeling af det tyske VLN Langstreckenmeisterschaft skal køres i weekenden. Det betyder, at et tæt pakket Formula Renault program er endeligt afgjort lørdag eftermiddag 16:25 når 3. heat i årets NEC mesterskab er kørt.
 


Ludwig Ghidi.
(Foto: Chris van Schotanus)

Et mesterskab KEO racing med deres unge stjernefrø, 18 årige Ludwig Ghidi fra Belgien, har ført hele sæsonen siden starten i midten af april. Ludwig fører med 41 point foran danske Mikkel Mac, men da der er i alt 90 point at køre om på den vejrmæssigt ustabile Nürburgring, er intet afgjort endnu.

Tidligt fredag morgen siger Kim Olsen fra Nürburgring:
”Lige nu ser det ud til fugtigt føre både under kvalifikationen her fredag formiddag og 1. heat senere i eftermiddag. Det er diset over Nürburgring, men solen overvejer at stå op. Desværre er den ikke så tidligt på den som vi andre har været til morgen. Det har regnet i nat, så banen er bestemt våd og regnvejrsdækkene monterede. De 2 sidste heat køres lørdag formiddag og eftermiddag. Så vi har justeret på racerne i dag for at være optimalt forberedte og være klar med vort regnvejrs set-up, når de indledende træninger starter her fredag morgen lidt senere end 8:00, da det er for mørkt endnu på banen.”


Ludwig Ghidi.
(Foto: Chris van Schotanus)

”Vort lille team er som altid skarpe og velforberedte og humørfyldte, så selvfølgelig er vi optimistiske med hensyn til at få begge pokalerne med hjem. Men ”this is racing, you know” – så vi vil køre konservativt og passe på derude i regnen.”

Brødrene Schilling, Dear og Daniel kæmper, også for KEO Racing, om titlen i 2000 klassen, hvor de lige nu er på 1. og 2. pladsen, men de har set Johann Ledermair rykke tættere på i den forrige afdeling på Spa-Francorchamps.
Østrigeren er nu kun 33 points efter Dear Schilling på 1. pladsen.

KEO Racing

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Daniel Schilling
  • Dear Schilling
  • Ludwig Ghidi
  • KEO Racing
  • Nürburgring
  • 16/10/10 - Nürburgring - Formula Renault 2.0 NEC
  •