Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Simona de Silvestro forsætter hos HVM Racing

IndyCar
Series  

16/10/10 

Der er ikke så mange kvindelige kørere i international motorsport, men i USA har man fået øje på en del med talent. Flere af dem kører i Indy Car Series, og en af dem er den svejtsiske pige Simona de Silvestro.
Hun har i denne hendes første sæson i Indy Car Series kørt for HVM Racing, hvilket har været lidt en blandet fornøjelse. Begge parter er dog blevet enige om en kontraktforlængelse.
 

Det har været lidt en og ned sæson for både HVM Racing og for Simona de Silvestro. Teamet var udsat for flere uheld som også kostede en del materiel. Simona de Silvestro har dog kæmpet sig igennem alle vanskeligheder.

Hun klarede sig endda så godt at hun var med i opløbet om at blive bedste rookie i 2010 sæsonen, men det blev i stedet Alex Lloyd som tog denne titel. Hun er én gang i sæsonen sluttet i Top 10 på en ottende plads, men har til gengæld også problemer med at finde fart nok når der køres på ovalbanerne.

Trods modgang af forskellig slags har hun aldrig opgivet, og det sammen med hendes gode resultater og generelle fremgang, er det besluttet at hun kører en sæson mere for HVM Racing.

Dons

Læs mere om:
  • Simona de Silvestro
  • HVM
  •