Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Jerez test - onsdag

WTCC 
15/10/10 

Chevrolet teamet i World Touring Car Championship er i fuld gang med at teste deres nye Cruze 2011 bil. Det sker på Jerez banen i Spanien, hvor man også forbereder sig til de sidste afdelinger i World Touring Car Championship i år.
I den nye 2011 racer som man tester i øjeblikket, sidder også den nye 1,6 liters turbomotor som fremover skal anvendes i serien.
 

Chevrolet teamet i WTCC serien afsluttede onsdag en tre-dages test på Jerez banen i det sydlige Spanien. Først fremmest forberedte man sig på de sidste afdelinger i WTCC serien i år, men nok lige så interessant så er man også i gang med at teste teamets nye 2011 racer.


(Foto: Chevrolet WTCC Racing)

Chevrolet har noget at forsvare, nemlig den øjeblikkelige føring i både kørernes og konstruktørernes mesterskaber. Derfor skulle bilerne testes og forberedes inden de sidste to runder i WTCC serien der køres i henholdsvis Japan og Macau. Begge steder er det vigtigt at have så optimale bremseegenskaber som muligt, og det er da også det Chevrolet har testet.


(Foto: Chevrolet WTCC Racing)

Den nye 2011 racer er også blevet testet. Og udfra de foreløbige meldinger så var kørerne godt tilfredse med forløbet. Der er blevet kørt over 1000 km i 2011 bilen og uden nogen problemer med den nye motor.

Robert Huff:
"Det var en meget positiv test. Den nye motor reagerer godt og vi er der hvor vi gerne vil være på det her tidspunkt. Bilen er utrolig nem at køre, blandt andet takket være det moment som er i den nye turbomotor. Jeg er selv meget ivrig efter at komme videre med udviklingsarbejdet sammen med Yvan, Alain og hele teamet."

Yvan Muller:
"Det var første gang at jeg kørte i den nye Cruze og med den nye motor. Der er stadig meget arbejde at klare, men vi har en god basis at arbejde videre fra. Nu skal vi dog mest af alt fokusere på at få afsluttet denne sæson bedst muligt."

Dons

Læs mere om:
  • Robert Huff
  • Yvan Muller
  • RML
  • Jerez
  •