Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

KF3

Nicklas Nielsen samlet vinder af WSK Marster Serien

KF3 
14/10/10 

- for KF3 klassen
Nicklas deltog i 3 afdeling af WSK Master serien fra 7 – 10. oktober på Casteletto banen i Italien.
Efter en utrolig jævnbyrdig tidtagning blev Nicklas nummer 6 ud af de 58 deltagende kørere.
 

Fra en startplacering i 2. række i de 4 indledende heat, hvor der køres om startplacering til pre-finalen, kørte Nicklas i mål på en 3. plads en 7. plads samt to 1. pladser, efter alle kørere havde kørt 4 heat skulle Nicklas starte som nr. 3 i Pre - finalen.

Fra 2. række tager Nicklas starten, men bliver skubbet af banen på første omgang og taber 7 pladser, med god fart i karten kører Nicklas sig op på 4 pladsen, på sidste omgang hvor der kæmpes hårdt om 2. pladsen rører de 2 foran kørende hinanden, Nicklas smutter forbi og kommer i mål på en flot 2. plads.

Med en startplacering i første række tager Nicklas hårdt presset starten, men efter at havde ført 13 af de 20 omgange måtte Nicklas vige pladsen og kører skarpt forfulgt i mål på 2. pladsen.

Nicklas sikrede sig med 2. pladsen i søndagens finale karrierens bedste resultat da han efter løbet blev kåret som samlet vinder af WSK Marster Serien for KF 3 klassen.


(Foto: Nielsen Motorsport)

Samlet vinder af WSK Marster:
Nr. 1 Nicklas Nielsen DK.
Nr. 2 Robert Visoiu RO.
Nr. 3 Niceta Giuliano I.

Nielsen Motorsport
Birthe Nielsen


Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Nielsen Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS