Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jens Møller: ”Jeg kan være tilfreds med sæsonen”

Danish
Touringcar
Challenge 

14/10/10 

Jens Møller kom til at stå øverst på skamlen, da årets sæson i Danish Touringcar Championship blev afsluttet på FDM Jyllandsringen. Men det var ikke på den skammel, han helst ville have stået, nemlig mesterskabsskamlen. I stedet blev han kåret som vinder af det allersidste DTC-løb, der blev kørt, men også et løb, som var helt usædvanligt, da det blev afbrudt efter få omgange som følge af et uheld, som overgik Jesper Sylvest.
 

”Det var da målet at vinde et af løbene, men bare ikke lige på den måde. Det var sørgeligt og surt for Sylvest, at han skulle ryge sådan i hegnet. Det var synd for ham,” siger Jens Møller.

Køreren fra Team FDM Tegee-Dan Motorsport føler sig dog overbevidst om, at han også kunne have vundet løbet, hvis det var blevet afviklet over sin fulde længde.

”Jeg tror godt, at jeg kunne have kørt den hjem, selv om vi ikke fik lov til at bevise, at vi kunne. Når det nu ikke kunne blive til en tredjeplads i det generelle mesterskab, så havde jeg egentlig sagt til mig selv, at så skulle jeg vinde finalen, fordi den ville stå som et eller andet specielt. Men jeg ville godt have vundet den på reel vis,” slår Jens Møller fast.


Jens Møller sluttede sæsonen på en sammenlagt fjerdeplads.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Optakten til den sidste DTC-weekend nogensinde var dog langt fra optimal for Jens Møller, der ikke som tidligere kunne være med til at sætte tempoet med sin Seat Leon.

”Vi troede på, at vi godt kunne være med, selv om vi kørte på den lille bane, men vi fandt bare ikke rigtigt rytmen. Vi hang godt på lørdag, men der brugte vi ikke nogen nye dæk. Det prøvede vi til qualifying, men jeg kunne ikke mærke, at jeg havde nye dæk på,” forklarer Jens Møller.

”Løb 1 var lidt noget rod. Bilen var ikke til det. Vi havde lavet nogle ting ved bilen, som vi troede ville hjælpe, men det gjorde de ikke, så til løb 2 gik vi helt tilbage til det, vi tidligere har kørt med, og der syntes jeg, at jeg kunne mærke, at bilen var bedre.”

Jens Møller startede andet løb fra tredjepladsen, og han havde fået kæmpet sig frem i front, da løbet først blev neutraliseret med en safety car og siden afbrudt med et rødt flag.

”Når jeg kikker tilbage, har jeg vundet to løb, og hvis der var nogen, der havde sagt til mig i begyndelsen af sæsonen, at det var det, der skulle ske, så havde jeg været supertilfreds,” siger han.


Jens Møller stod øverst på podiet i det allersidste løb.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

”Jeg ville godt have været treer i mesterskabet, men jeg har to nulscorer fra Göteborg, og havde jeg ikke haft dem, så havde det nok set anderledes ud. Men det kan vi ikke græde over. Vi havde besluttet fra sæsonstart, at vi ikke ville tage derop, så stort set kan jeg være tilfreds med sæsonen.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Team FDM Tegee-Dan Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 10/10/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •