Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brækket aksel tvang Martin Johansen til at stoppe

DM Rally 
16/10/10 

Martin Johansen deltog 8 og 9 oktober i fjerde afdeling af DM i rally. Løbet blev afviklet i Bramming og startede med grusprøver i mørke fredag aften og sluttede på asfalt lørdag.
Hans Subaru Impreza 4WD brækkede desværre en aksel 4 prøver før mål og så var det slut.
 


(Foto: J. Turking)

Det går rigtig godt for holdet fredag aften og de overnatter på fjerdepladsen kun 10 sekunder efter nummer 1. Lørdag står den på hurtige asfaltprøver og dagen igennem ligger Martin Johansen på en komfortabel fjerdeplads generelt med kun mellem 10 og 15 sekunder op til podiet og med god luft ned til nummer fem.
Vi kører det vi kan og laver egentligt ingen fejl, men vi kan ikke følge de første tre, for øvrigt de samme tre vi plejer at bøvle med siger Martin Johansen. Vores bil er simpelthen ikke hurtig nok, specielt når det det går meget ligeud, så vi må nøjes med prædikatet ”best of the rest”.


(Foto: J. Turking)

Holdet kan ikke nå mere i DM sammenhæng i år så de har valgt at tænke på 2011 i stedet for at køre sidste afdeling. Vi har nogle bolde i luften og hvis vi får dem ned bliver det rigtigt spændende ellers vil vi forsøge at skaffe et ordentligt budget til Subaru’en således at vi kan få den opdateret til næste sæson.

Martin Johansen Rally Sport
Finn Thomsen


Læs mere om:
  • Martin Johansen
  • Bramming
  • 09/10/10 - Bramming - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: