Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

En dyr gearkasse

DM Rally 
13/10/10 

Steen Andersen var uheldig i rally
Den tidligere tredobbelte danmarksmester i rally, Steen Andersen fra Brøndby, blev i weekenden nummer otte i sin 270-hestes Mitsubishi Lancer Evo 7 i næstsidste afdeling af danmarksmesterskabet i rally på landevejene i Syd- og Vestjylland.
Undervejs måtte han skifte gearkasse, og det kostede en tidsstraf på to minutter.
 


I nattepausen skiftede Steen Andersens mekanikere gearkassen, men det kostede en tidsstraf på to minutter.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Uden tidsstraffen var vi blevet nummer fire, men nu er vi uden chance for at placere os i top 3 i danmarksmesterskabet," siger Steen Andersen. Han deltager i danmarksmesterskabet for firehjulstrukne rallybiler, det mest prestigefyldte mesterskab.


Steen Andersen styrer sin Mitsubishi Lancer gennem et snævert sving, mens Jens Christian Anker læser hastighedsnoterne op.
(Foto: Michael Eisenberg)

Steen Andersens sædvanlige codriver, Kim Jørgensen fra Vallensbæk, var stadig ikke klarmeldt efter at have fået en nerve i klemme i højre hånd, og med sig havde Steen Andersen igen en af landets bedste rallynavigatører, Jens Christian Anker fra Måløv, der læste noterne for ham. De to udgør tilsammen et makkerpar, der kan måle sig med landets bedste.


Steen Andersen præsterer en perfekt nedbremsning fra over 200 kilometer i timen og styrer sin Mitsubishi ind i et højresving på vej mod ottendepladsen.
(Foto: Michael Eisenberg)

Steen Andersen stiller op i årets sidste rally til danmarksmesterskabet lørdag den 6. november på landevejene omkring Slagelse. Hvis man vil ud at se rally, kan man i dagene inden løbet følge med på RallyInfo.dk og se, hvilke steder man kan overvære løbet.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Bramming
  • 09/10/10 - Bramming - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: