Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brian Madsen Danmarks Mester 2010

DM Rally 
14/10/10 

Brian Madsen og Anja Posorski vandt i weekenden for 4 gang i træk en afdeling af Danmarks Mesterskabet for 2-hjulstrukne biler. Det betyder samtidig at teamet med maksimum point allerede inden sidste afdeling kan kalde sig for Danmarks Mestre 2010.
 

Der var inden starten på 4 afdeling en blandet optimisme hos teamet. Løbets første 4 hastighedsprøver var nemlig grus – og en bil med træk på kun forhjulene har ikke de bedste vilkår i den samlede konkurrence.
Samtidig kunne teamet ikke nå at skifte fra grus opsætning til asfalt på den ene time arrangørerne havde givet – hvorfor det blev besluttet at køre de 4 grusprøver med asfalt opsætning og skåret slics-dæk.
Det viste sig også at være en alt for stor mundfuld og efter fredagens prøver lå teamet nr. 16 generelt og nr. 2 i klassen.

Men lørdag formiddag ændrede tingene sig igen. Rallyet var tilbage på asfalt veje og teamet kunne nu begynde jagten på 1. pladsen i klassen. Generel klassementet var kørt – men muligheden for en klassesejr skulle prøves. Tim Svanholt i VW Golf var 47 sekunder foran Brian og Anja da første asfalt prøve lørdag morgen startede.


(Foto: Brian Madsen Rallysport)

Med suværent hurtigste tid generelt på den første asfalt prøve steg optimismen i teamet og tempoet blev holdt hele dagen igennem, trods lidt bremseproblemer på 3 af prøverne.
Brian Madsen vinder i alt 6 ud af 10 prøver på asfalt generelt – blandt andet foran de lynhurtige Peugeot 207 Super 2000, Fiat Punto Super 2000 og Mitsubishi Lancer.

Smilet og opbakningen fra tilskuerne er enorme og det er alt sammen med til at løfte gejsten. Publikum elsker den gode lyd og den hurtige kørsel fra Brian Madsen og Anja Posorski’s Peugeot 306 Maxi – hvilket giver stor glæde til teamet.

Da der mangler 2 hastighedsprøver er Brian Madsen og Anja Posorski gået i front i klassen og har indhentet de 47 sekunder og lå nu oppe som nr. 1 i klassen.
Løbet sluttede med en klassesejr – 5 sekunder foran Tim Svanholt og som nr. 5 generelt – og dermed et Danmarks Mesterskab til teamet i debutsæsonen.

Løbet blev vundet af Karl Åge Jensen i Peugeot 207 Super 2000 efterfulgt at Christian Jensen, Michael Pedersen, Ib Kragh og Brian Madsen.

Nu venter DM-finalen i Slagelse – på hjemmebane og teamet kan glæde sig over at kunne køre sidste afdeling af DM-serien – med sejren i hus allerede.

Brian Madsen Rallysport


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  • Bramming
  • 09/10/10 - Bramming - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: