Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

En overset talentudvikling

Diverse 
13/10/10 

Alle unge kørere drømmer givetvis om at komme til at køre i Formel 1 en dag. Det lykkedes for nogen få at nå så langt, mens rigtig mange ikke når hele vejen. På vejen dertil taler mange om de populære teams som kan skabe vejen til Formel 1.
Det er primært engelske teams som bliver omtalt, men et enkelt tysk privatejet team, kan også godt være med.
 

Det i Berlin baserede Mücke Motorsport team gør efterhånden mere og mere opmærksom på sig selv - på den gode måde. Siden 1998 hvor teamet blev etableret af Peter Mücke, har 6 kørere været igennem teamet på vej til kongeklassen - Formel 1.

Navne som Sebastian Vettel, Robert Kubica, Sebastien Buemi, Christian Klien og Markus Winkelhock har alle en fortid hos Mücke Motorsport teamet, ligesom Sergio Perez der netop har skrevet kontrakt med Sauber teamet også har været en del af teamet.

Teamet er i dag repræsenteret i flere klasser. Teamet deltager i denne sæson i Grand Prix 3, DTM, Formel 3 Euro serien og Formula Masters serien. Der har også været deltagelse i Formel BMW Euro serien. Her lukker BMW dog sit engagement så der officielt ikke er nogen Formel BMW serier mere.

Peter Mückes søn, Stefan, har også kørt for sin fars team. I dag kører han i FIA GT1 serien hos Aston Martin hvor han deler bil med Christoffer Nygaard. Stefan Mücke var i sidste sæson en af vinderne af Le Mans Series i GT klassen.

Flere af teamets nuværende kørere i de forskellige klasser, kan meget vel være på vej til det forjættede lande - Formel 1. Derfor kan man godt tillade sig at nævne Mücke Motorsport som et af de teams som forestår en stor del af talentudviklingen frem mod Formel 1.

Dons

Læs mere om:
  • Mücke Motorsport
  •