Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup

Anders Christensen hurtigst i sæsonens sidste løb

Yokohama Cup 
12/10/10 
Yokohama

Yokohama Cup klassens ældste deltager, Peugeot 307 køreren Anders 'Maler' Christensen, var ved sæsonens sidste løb i forbindelse med DM Finalen på Jyllands-Ringen hurtigste mand på banen, men det var desværre ikke nok til også at slutte sæsonen af med en sejr for den 67 årige kører.
 

For Anders Christensen, og de øvrige deltagere i Yokohama Cup klassen, startede DM Finale programmet med en fri træning lørdag formiddag, hvor han placerede sin Peugeot på 6. pladsen, og han var kun 0,623 sekund fra den hurtigste tid.

Lørdag eftermiddag kørte klassen sin tidtagning, og her var Anders virkelig med helt fremme hvor gassen brænder, og blot 0,066 sekund skilte hans 2. plads fra pole position tiden!
Dermed var weekendens 2 første point hjemme!


Anders Christensen var næsthurtigst i tidtagningen ved DM Finalen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Optimismen forud for søndagens første løb var derfor fuldt berettiget, men desværre lykkedes det ikke for Anders Christensen at fastholde sin 2. plads gennem svinget for enden af langside, hvor kørerne i inderbanen havde en lille fordel og smuttede forbi!
Henover det 15 omgange lange løb måtte Anders desværre afgive endnu et par pladser, med det resultat at han kom i mål på 5. pladsen.
En 5. plads der indbragte ham yderligere 11 point til mesterskabet, samt sikrede han startplacering som nummer 2 igen til det andet løb.


Anders Christensen benyttede det flotte efterårsvejr til at køre nogle hurtige omgange ved DM Finalen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Anders viste sig meget hurtig i starten på det andet løb, men desværre var han lige hurtig nok 'ude af hullerne', for han blev idømt en tidsstraf 20 sekunder for tyvstart!
Som om tidsstraffen ikke var slem nok at skulle hamle op med, blev Anders undervejs også idømt en tur gennem strafbanen efter at have været lige "tæt" nok på en konkurrent.
Det fik dog ikke Anders til at slække på tempoet, og i sin jagt på at indhente konkurrenterne satte han løbet hurtigste omgangstid, den lød på 51,973 sekund.


Anders Christensen var hurtigste mand på Jyllands-Ringen i det andet løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men i et felt så tæt som det er tilfældet i Yokohama Cup klassen, så var alle Anders anstrengelser ikke nok til at han kunne komme og kæmpe med foran igen, så han krydsede målstregen på 10. pladsen 22,068 bag vinderen.

10. pladsen indbragte Anders Christensen 6 point, og han samlede score i dette års mesterskab nåede dermed op på nøjagtig 100 point, hvilket placerede ham på en samlet 8. plads ud af de 16 kørere der har scoret point denne sæson.

Med 2010 sæsonen overstået, ser Anders Christensen tilbage på en god sæson med Peugeot raceren, og sender samtidig en stor tak til sit trofaste team samt alle der bakkede op om ham og teamet i 2010.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Christensen
 • Jyllandsringen
 • 10/10/10 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DM
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her