Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race of Champions

Flere tilmeldinger til Race of Champions

Race of
Champions 

13/10/10 

Race of ChampionsRace of Champions er ved at være en institution på motorsportsscenen. Race of Champions deltagerne er som hovedregel mestre fra de forskellige løbsserier rundt om i verdenen.
Der er både ny og gamle mestre blandt deltagerne når Race of Champions køres. En gammel mester mere har sagt ja til at deltage i årets udgave af Race of Champions.
 

Tom Kristensen, Michael Schumacher med flere, har i adskillige år være faste deltagere når Race of Champions er blevet afviklet. Og sådan er det også i år.

Arrangørerne prøver dog hele tiden at finde nye og attraktive deltagere. Sidste år deltog den tidligere femdobbelte verdensmester i det der nu hedder MotoGP, Mick Doohan for første gang. Han syntes så godt om at være med at nu har bekræftet sin deltagelse i dette års Race of Champions som køres i Düsseldorf d. 27 - 28 november.

Mick Doohan siger blandt andet at han før sidste års deltagelse, faktisk ikke var klar over hvor sjovt det var at deltage. Men ikke alene det, han var meget glad for at møde gamle venner fra tidligere. Den oplevelse med at hygge sig sammen med gamle og nu også nye venner ved et arrangement vil han ikke undvære. Så Mick Doohan er igen at finde blandt deltagerne i Race of Champions.

Dons

Læs mere om:
  • Mick Doohan
  •